BBQ avond en DIDGERIDOO spelen!

Maandagavond was er een grote bbq bij het hostel :) Vonden we wel makkelijk, dus deden we uiteraard aan mee! De eigenaar van het hostel had sinds kort ook een ander nieuw hostel en kwamen de mensen van dat hostel er ook bij! Totaal waren er dsu iets van 50 mensen, errug gezellig! Opeens kwamen Helena en Rebecca langslopen! Ik zat zo verbaasd te kijken! Dat zijn de twee Zweedse meisjes van Leconfield (cowboycursus)! Supercool dat we hun weer zagen! Met hun dus bijgekletst enz. De barbeque was erg lekker! Weer nieuwe ervaringen opgedaan... Kangeroo en krokodil gegeten! Eerst wilde ik het niet, omdat dat de kangeroo het simbool van Oz is, maarjah aangezien kangeroos hier net zoiets is als koeien in NL, waarom niet? Het is best lekker! Het smaakt een beetje als biefstuk. De verhalen van Gabriel - hosteleigenaar - erbij waren ook erg lachen haha Hij vertelde dat de kangeroo vast een prachtige dood had gehad, toen ie naar de zonsondergang zat te kijken en voor ie het wist een kogel in zn kop had en er niets meer van merkte haha :P Erg gelachen om die vent!

Daarna ook krokodillenvlees gegeten en dat smaakte als kip, wel lekker dus!! Aan het eind van de bbq werden we ingeleid in het traditonele australische instrument: de DIDGERIDOO. Gabriel vertelde hoe je het moest spelen en hoe je extra geluiden kon maken enz... Allemaal wel cool! Vervolgens werden er lootjes getrokken voor de mensen die aan de didgeridoo competition mee mochten doen. Wij waren jammer genoeg niet getrokken :( Het was wel echt te grappig! Helemaal kapot gelachen! Een van de zes was Fred, een kleine Fransman, die de grootste didgeridoo pakte haha Dat ding was bijna 2 keer zo groot als hemzelf haha... Geweldig echt!! Dan stond zn vriend ernaast, een reus van 2 meter lang en een meter breed, met de kleinste didgeridoo haha Ik heb er allemaal filmpjes van gemaakt :P Was geweldig! Helemaal omdat Gab ertussen door zei: "Oh... Blow that didgeridoo Fred!" Fred stond er ook heel grappig bij te 'swingen' terwijl er helemaal geen geluid uitkwam :P Je kon een 'Tropic Days' shirt winnen, en als je dat shirt had, dan konden de meiden niet meer van je afblijven (volgens Gab dan he haha) Dat had Fredje wel nodig ;)


Na de wedstrijd mochten iedereen even z'n didgeridoo kunsten uitproberen. Dat gingen wij dus ook doen! Was echt heel gaaf! Het klonk bij mij wel ietsjes beter dan ik veracht had :P Was erg leuk om te doen! Hopelijk ben ik nu niet zwanger ;) Dat is volgens de Aboriginal cultuur nl zo... Vrouwen mochten het instrument niet spelen, anders werden ze zwanger! Nou, dat zal wel meevallen geloof ik ;) Daarna nog heel ff naar de Woolshed geweest en daar Nathaniel (van de Ultimate Party) weer gezien en zijn vriend Corey ontmoet, die net jarig was! Was gezellig, maar het niet te laat gemaakt, want we moesten volgende dag uitchecken en op zoek naar een camping!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer