Echuca and the Paddlesteamers

Een dagje wat leuks doen dus! Zaterdag zijn we naar Echuca gereden. Het was weer echt bloedheet! Kitty had ons verteld dat daar nl boodtochten op 'Paddlesteamers' zijn. Dus dat wilden wij ook wel een keertje doen! We konden achteraf ook nog een rondleiding krijgen over het wharf... Achjah, waarom ook niet?! Boottochtje was wel leuk, maar nou niet echt heel erg spetterend ofzo... Heb het nu iig wel een keertje gedaan. Het hele verhaal heb ik alleen niet gevolgd, want na 2 jaartallen haakte ik namelijk af! Dus ik weet er nu niet meer vanaf ofzo. :P Don't ask me ;) Lekker in het zonnetje zitten en om je heen kijken... Was wel prima. Een uurtje later kwamen we weer terug en de rondleiding kon beginnen. NOU JEEH JIPPIE! We hadden ten eerste echt een MEGAdoos als guide :P 'Elenore', met een geweldig mooi apenpakkie aan haha ;) Ook hier was ik na 2 min niet echt meer bij de les... Het wharf was ook echt een bouwval en er viel niet zveel te zien... Beetje tijdverspilling, maarjah! Wat wel vet was, is dat dat wharf PRECIES op de grens van de staten New South Wales (NSW) en Victoria (VIC) lag :D dus ik was met de ene helft in NSW en de andere in VIC :P Wat een ervaring weer haha :P (Sorry, ik wordt van deze dag erg sarcastisch...)
 
Na de vermoeiende rondleiding zijn we het stadje nog ff ingelopen. dit was al heel wat leuker! Er was een ouderwetse blacksmith en een timmerman :) Die maakten echt wel gave dingen! Beetje jammer dat je backpack klein is en niet zoveel kan kopen dus... Bij de Blacksmith hing er op een gegeven moment een briefje op een haard die ter koop was met: "DON'T TOUCH, you're only allowed to if your over 60 and accompanied by BOTH grandparents" Echt heel flauw, maar moest wel eerst 2 min rekenen voordat ik m snapte :P Achjah de hitte vertraagd mn denkvermoegen he ;) Daarna nog naar een wijnproeverij geweest... Daar echt hele ranzige bourbon geproefd... Verder niet echt wat boeiends gedaan.
 
Terug naar Shepp gereden en 's avonds eerst met Kitty naar de 'Hungry Jacks' geweest, want ik had verteld dat ik dat ook nog nooit had gegeten... dus we zijn hier meteen bij alle fastfood catens geintroduceerd! ;) Daar nog met Nikk gebeld, want zij zat voor een lang weekend in Sydney. Ze ging wat vrienden van dr schoolies ontmoeten! Wel jammer voor ons, want nu moesten we 's avonds zonder haar uit! Ik was BOB, dus Harry ging ook mee :) Eerst ff naar Bullion Bar gegaan, want we hadden daar tich GRATIS entree voor ;) We hadden nl vorige week de manager ontmoet via de Sams en die had ons een kaartje van 'Free Entry' gegeven :) Beter!! :) Daar wa shet alleen heel erg leeg, dus gingen we ff naar de Yahoo Bar... Onderweg kwamen we Steph en nog twee andere meisjes tegen. Die waren niet zo heel aardig en Steph wilde ook liever met ons mee :) GEZELLIG! Dus in de Yahoo Bar ff gezeten en zitten kletsen... Ook hier was het best leeg, dus allemaal niet zo boeiend! Wel nog 2 gasten (die we eerder op die 3 feestejs waren tegengekomen) weer gezien. Eentje was een beetje vaag :S Terug naar Bullion Bar, was allemaal vrij saai, best leeg en de Sams waren er ook niet :( Wel nog echt een superlachen Kiwi en zijn vader ontmoet ! Waren echt lachen hahah stonden echt helemaal de pan uit te swingen op de dansvloer en gingen helemaal los op Michael Jackson :P Zo gelachen, die vader was namelijk beetje dik en kaal en kon echt dansen als een malle :) Was errug leuk!
 
Later hoorde wat dat Little Sam wel was gekomen en dat ie drankjes voor ons had gekocht maar ons niet kon vinden! Hij hoorde van de security dat we er waren (nadat ik naar hun gevraagd had) en had dus drankjes gehaald... Maar omdat wij het saai vonden waren we rond half 2 alweer weggegaan :P Wel erg lief van hem haha Die week erna hebben we de Smas weer gezien, maar dat lezen jullie later wel :P Kusjes!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer