Even een berichtje, vanavond weer verhalen!

Hoi lieve mensjes!! Wat leuk al die berichtjes in mn gastenboek!! :D Helemaal happy! En de smsjes :D We zijn nu back into town! Na een aantal dagen in een luxe huis + ZWEMBAD gezeten te hebben, zijn we nu weer in Sydney! Ik ga vanavond serieus al mn verhalen typen... moet het een beetje bijhouden, maar we hadden daar geen internet!

Vanavond komen er dus weer aantal verhalen bij, dus geniet dan maar van al MIJN avonturen haha Hope you'll have fun reading it, otherwise: TO BAD ;) Een ding is zeker, wij zijn hier aan het genieten en zo zal het hopelijk de komende weken/maanden ook zijn!

Hopelijk krijg ik nog wel de roddels uit muiderberg en omstreken door :P Mams snapt wel wat ik bedoel haha ik wil hier natuurlijk wel op de hoogte blijven! En trouwens, niet alleen van roddels!! wil ook weten hoe het met jullie gaat!

Nog een "lullig"  feitje: Kris dr moeder dacht dat we al twee weken weg waren hahaha lekker bij de tijd :P Tot vanavond met mn nieuwe sterke verhaal!!

Liefs, Anne

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer