Harbor Bridge en Opera House @ night

Jeetje mensjes!! Wat loop ik achter!! Ik heb nu maar een half uurtje ofzo, dus ik ga maar even kijken of ik er nog wat verhaaltjes op kan knallen ;)

Zoals ik in mn een na laatste verhaaltje vertelde, ging ik die avond nog naar the Opera House en Harbor Bridge om een paar fotootjes @ night te maken. We wilden Maaike en Mirjam verrassen met een chocoladecake, omdat ze ons zo goed geholpen hadden met de auto! Dus toen we voor hun hostel stonden, stuurden we pas een berichtje. Worden we gebeld dat ze niet thuis zijn haha :S beetje jammer :P MAARRR ze bleken ook toevallig bij Circular Quay te zijn (waar wij dus ook heen wilden, vanaf daar zie je Opera House etc.) Dus we zouden ze daar ontmoeten. Was echt supergezellig! :) Hebben daar lekker met zn vieren die chocoladecake op zitten eten, met stokjes haha, omdat we dus geen mes ofzo bij ons hadden :P Ook nog ff een foto met hun gemaakt (lieten we de Japanners die langsliepen doen... Zij vinden foto's maken geweldig, dus zij waren ons slachtoffer :P) Daarna idd nog een paar foto's gemaakt, maar dat fototoestel werkte niet echt mee :S Aldus: Frustratie alom!! Maarjah we zien wel of er nog wat soeps van geworden is.

Op terugweg hebben we een wilde waliby gezien :) hij was helemaal niet bang!! Echt supercool! Uiteindelijk was het dus tijd om afscheid te nemen van de girls, dat was echt jammer! We hadden het erover dat het echt cool zoun zijn geweest om iig een weekje samen te reizen, maar HELAAS! We hebben wel nr's enz uitgewisseld, dus als we nog vragen hadden over 'Harry' (zo heet de auto haha ;) vet he) dan kunnen we altijd bellen! HANDIG :)

Kusje

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer