Surfdudes watching on the beach :P

"Sorry" mensen! WEER een verhaal! Zit hier nu onbeperkt op internet, en heb de tijd... Ach schijt, jullie willen toch op de hoogte gehouden worden? :P Maar een geruststelling, het wordt waarsch steeds minder... En sowieso, de eerste dagen zijn hectisch en veel gedaan... Het wordt steeds relaxter! Dus verhaaltjes korter! Maareh jullie moeten mij ook cker op de hoogte houden!! ik wil meer details over Muiderbergs schandaal :P Nu ga ik jullie verder 'vervelen'  met mijn verhalen!

Zondag was een prachtige stranddag! Eerst echt superlekker lang uitgeslapen! Voor het eerst sinds we in Oz zijn! Voelt alsof we al vet lang weg zijn! (dacht kris dr moeder ook hahah zij zei doodleuk: "maar je bent ook al twee weken weg"... terwijl we hier toen net een week zaten haha). Eerst ook nog lekker in het zonnetje gelegen en daarna gezwommen. KOUD!!! Maar nie zeuren :P Na een tijdje was t wel lekker!

Verder hebben we ons zeer vermaakt met naar de surfers te kijken. Sommigen waren echt wel goed! Vond ik dan he, als leek ;) Owjah en naar de sportende mensen gekeken! Tering wat zijn ze hier in Oz sportief!! Hardlopen, site-ups, surfen en snelwandelen... Allemaal op het strand! Behalve het surfen dan :P Dat doe je op golven, voor de mensjes die het nog niet wisten (sorry ben in een vervelende bui ;))

Volgens mij wordt dat surfen nog errug moeilijk!! Maar het ziet er soms zo makkelijk uit!! Totdat ze vallen natuurlijk :p maar no worries, het moet en zal me gaan lukken! Zodra ik begonnen ben, worden jullie natuurlijk op de hoogte gehouden! Miss gaan we wel een surfcamp van 5 dagen doen. Moeten nog ff kijken met geld enz. Maar daardoor leer je in ieder geval de basis goed enz... In ieder geval is het kijken naar de boys erg nice (gelukkig zie je ze van ver en kris en ik hebben geen goede ogen, dus ziet t er altijd beter uit :P) Alleen maar voordeel, zolang het bij kijken blijft... hahaha anders zijn er voor mij meer eisen aan verbonden!! :P

Ow kris dr site is ook online nu! zijn wel redelijk dezelfde verhalen, maar over sommige dingen verteld zij meer en andersom! Als jullie die van mij maar blijven volgen ;) KUSJE!! (K)

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer