tjah 'gewoon' dagje...

heey lieve mensjes!! Mis jullie allemaal joh! Helemaal als je een week zonder internet zit en ook geen bereik hebt met je mobiel (afgelopen week). Het internet is alleen relaxed in de grote steden, anders is het veel te duur!! Dus probeer vandaag weer een beetje bij te werken, aangezien we morgen Sydney weer verlaten... Here it comes again!

Woensdag 30 nov (jeetje 2 weken geleden alweer :S) stonden we vol stress op! Kingy zou ons wakker maken, want ze ma moest om half 9 naar dr werk. Om kwart over 8 schrikken we wakker, vliegen we in onze kleren en rennen we de kamer uit. Blijkt dat zn moeder niet hoefde te werken en dat we gewoon no rustiug mochten ontbijten en douchen enz. Ze dacht dat ze ons beter kon laten slapen... (owjah monica, waren geen vreemde mannen hoor! Waren jongetjes die we makkelijk aankunnen :P haha waren echt goeie gasten en we zijn wel "naief" maar we ontwikkelen een redelijk goeie mensenkennis hoor :P EN we hebben karatekid geoefend op een camping, maar dat lees je in een later verhaal ;))

Omdat Kingy ons niet wakker had gemaakt en al naar zn wekr was, hadden we m niet echt meer gedag kunnen zeggen en zijn we dus ff op zn werk langsgegaan. Was precies langs de snelweg, dus allemaal prima. They were zo nice to us :) zo lief dat hij ONS bedankte dat we op zn verjaardag waren, terwijl wij hem juist bedankten. Typisch Ozzies... :D Echt geweldig!

Doorgereden via Macksville (voor de mensen die een kaart hebben :P) naar Coffs Harbour. Met Harry naar de garage, want hij had zn service beurt nodig. We konden pas de volgende dag terecht, dus dat werd overnachten in Coffs Harbour. Prima, wij dus weer een mooi plekje aan het strand opzoeken en gaan koken. De hel brak alleen los... Was weer zulk klote weer!! (Na deze dag werd het btw heeeeeeeeel veel beter!! dus no worries). Het was voor ons dus heen en weer rennen naar de picknick tafel en hebben daar lekker zitten kokkerellen. Kwam er ineens een gast van eind 20 naar ons toe, of ie het hek open zou laten, zodat we 's avonds in warme zwembaden konden zwemmen... WEIRDO!! Ook vertelde hij dat ie Oz rond had getrokken, dus hij wilde wel een paar plaatsen in onze atlas omcirkelen die echt de moeite waard waren. Ok, prima... Ging ie plaatsen in West Australie omcirkelen en wij vertellen dat dat niet onze route was... Dar begreep ie niet ofzo, want elke keer zei ie wer dat we daar heen moesten.. PUKKEL haha :P Kris zat hem ook geweldig ongeinteresseerd aan te kijken en we moesten echt ons lach in houden. Uiteindelijk snapte hij de hint en konden wij lekker ons maaltijdje naar binnen werken :) waar we overigens hard ons best op hadden gedaan, want ons olielampje werkte niet mee, dus we zagen niks haha Maar het was heerlijk en we zijn er niet dood van gegaan... niet eens ziek van geworden :) Dus ik kom terug als chefkok die zelfs in het donker kan koken :P

Wel apart hoor, dat hebben wij altijd :P Trekken gewoon rare mensen aan :P Maar die pikken we er wel uit en gaan we verder niet op in ;) So, no worries :)

Verder zijn we dus niet meer gaan zwemmen... freek was dat :S Dus lekker warm in Harry gaan liggen en naar de bliksem gekeken. Dat was wel vet btw :) Toen was de dag alweer voorbij :) NEXT!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer