vlucht

Heey lieve familie, vriendinnetjes en vriendjes!!

Eerste echte berichtje vanuit Oz!! Vertel wel ff snel over de vlucht (aangezien ik nog steeds ingelogd ben zonder er voor betaald te hebben :P Echt beter hahaha... ik blijf nederlands natuurlijk)

Het begon al lekker bij de douane... Van al die mensen die door dat poortje kwamen was ik ongeveer de ENIGE die gefouilleerd werd! Terwijl dat ding nie eens afging! ik voelde me meteen weer diepbeledigd natuurlijk en ik vroeg: "zie ik er crimineel uit ofzo?!" Die vraag hebben ze nie beantwoord :S als antwoord kreeg ik een grondig onderzoek naar bommen :P Enneh Han, ik zag je wel lachen hoor hahaha ;)

Van amsterdam naar Wenen... Was maar twee uurtjes! Ik voelde me nietgeheel veilig, aangezien er een Talibannie achter ons zat. Maar de douane zal hem ook wel gechecked hebben op bommen... Toch?! Kris was een beetje zenuwachtig voor het vliegen, dus ik stelde haar gerust met het feit dat we - als de bom van Talibannie zou ontploffen - als eerste dood waren en er verder geen last van zouden hebben, we slechts 20% kans hadden dat onze bagage kwijt kon raken met veel overstappen EN dat turbulentie wel meevalt haha. Ze was natuurlijk erg gerustgesteld :P

In Wenen moesten we eerst anderhalf uur wachten voor de volgende vlucht. Allemaal prima! Hebben daar Rutger en Marijn ontmoet, ook 2 backpackers. Waren toffe gasten. Toen we in het vliegtuig zaten, bleek Kris naast een ontzettend stinkend oud mannetje te zitten... Op een gegeven moment rook ik hem zelfs! Was echt te erg! Hij bedorf onze hele slaap- en eetlust! We hadden allebei een Celebrity bij ons, waar toevallig zo'n monstertje van True star in zat! Dat was onze redding! als t te erg werd gingen we daar aan ruiken... Hij snapte de hint ook niet dat we alleen maar aan een boekje zaten te ruiken... Beetje jammer! Volgende hint was: een kauwgompje... HELAAS!! Didn't work either! 13 uur later kwamen we eindelijk aan in Kuala Lumpur. Daar uurtje ofzo moeten wachten. Weer met Marijn en Rutger, was gezellig. Toen we het laatste vliegtuig weer in kwamen, moesten we weer naast Mr Stinky zitten... Dat vertikten we! We zijn aar de stewardess gegaan en vroegen of we naast Rutger mochten zitten! Zij regelde het heel erg vriendelijk voor ons! The last 8 hours we were saved! Tenminste... voor het grootste deel, want ik zat nog steeds achter hem, maar was al 100x beter! Serieus ik heb nog nooit iemand meegemaakt die zoooo erg stinkt! Als ik ooit ook zo ruik, please tell me, want het is gewoon mensenrechten overtreden! Echte mishandeling!

We hebben nog een drie kwartier boven Syd rondjes gevlogen, aangezien het erg druk was in de lucht en nie konden landen. Finally aan de grond duurde het nog een hele tijd voor we echt buiten stonden, aantal checks voor Visa en paspoort en zelfs voor eten enz! Tering wat is Australie streng! But we survived en na wat gezeik met de 'free-ride' naar ons hostel waren we er eindelijk...! To be contined!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer